Πεντανόστιμο και φουλ πρωτεϊνούχο αυτό το ψωμί φτιάχνεται σε λίγα λεπτά και τρώγεται σε ελάχιστα δευτερόλεπτά.
Η ευαισθησία στη γλουτένη είναι ένα συχνό φαινόμενο στον παγκόσμιο πληθυσμό, το ίδιο συχνή βέβαια είναι και η απόφαση κάποιων ανθρώπων να μειώσουν την κατανάλωση της συγκεκριμένης πρωτεΐνης, χωρίς απαραίτητα να τους προκαλεί ενοχλήσεις, για να βελτιώσουν την υγεία τους. σε κάθε περίπτωση, όποιος δεν τρώει ή δεν κάνει να φάει γλουτένη δε σημαίνει αυτόματα ότι πρέπει να στερηθεί και τη νοστιμιά κάποιων αγαπημένων τροφών όπως είναι το ψωμί.
Η αγορά βεβαίως είναι γεμάτη gluten free επιλογές, φρέσκιες και συσκευασμένες, αλλά επειδή σαν το σπιτικό και το χειροποίητο δεν έχει, σας προτείνουμε να φτιάξετε μόνοι σας ένα απολαυστικό ψωμί με διάφορους σπόρους πλούσιο σε γεύση και θρέψη.